20.35 Halloween

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För-förfest hos mig. Förfest hos Ebba. Studenfest på Grace. Riktigt lyckad första studentfest för min del!
Längtar till jul-festen, då är det nämnligen dags för en remake av vår första riktigt klassförfest hos Elsa för snart 1 år sen. Jag minns bara att vi hade så jäkla roligt. Alla var sjukt laddade och när det var dags att gå till Grace ville vi knappt gå för att vi hade askul! 
M

20.10 Turn

Måndag igår, åt lunch med farmor och satt sedan en runda på Condeco och spanade. Fick lite arbete gjort innan jag stack till Nordic för ett pass Soma Move med Ebba. Avslutade med kvällsmat på Decan! 

Tisdag idag, har betat av två seminarium i skolan idag. Skönt! Det rör på sig, känns som vi kommer någon vart. Har lite träningsvärk och tog en powernap när jag kom hem. Nu lyssnar jag på musik och önskar att jag hade kommit på idéen med Spotify - helt jäkla genialiskt om man tänker efter faktiskt! 

Jag ska slänga upp bilder från studentfesten, bättre sent än aldrig. Sedan ska jag duscha och lägga en inpackning och prova en ny produkt, ser barnsligt mycket fram emot det! Och sen Paradise Hotel!!! JAA
M

15.22 Favoriter just nu

1. Jag håller koll på saker med min kalender från Burde. 2. Stoppar körkort, bankkort, gymkort och busskort i korthållare från Wera Stockholm. 3. Skyddar mobilen i matchande fodral från just Wera Stockholm. 4. Tar hand om mina vinter-läppar med läppbalsam från The Body Shop. 10 spänn går till FLICKA. Köp köp köp!

18.27 Lost in the air

Hej. Söndag igen och idag stod det jobb på schemat! Lärde mig det nya kassasystemet och mös omkring till lite jullmusik samtidigt som jag hade så mycket gulliga kunder idag, blir så glad. Gud vad jag tycker om mitt jobb.

Jag har haft en riktigt bra helg, känns som jag har hittat rätt balans i livet mellan träning, kompisar, pojkvän, skola, jobb och fest. I fredags käkade jag sushi med Jenny och Linnéa innan vi spontant drog på Lakers-Frölunda, såg två perioder ganska bra hockey vilket var väldigt roligt. Och på lördag är det dags för Smålandsderby!! Jättekul med Lakers i elitserien, men HV71 kommer alltid ligga närmast hjärtat! Lördag började med plugg på Condeco i ett par timmar, fick mycket gjort. Provade skor och mötte Ebba och Alice, vi har äntligen brytit träffas-en-gång-i-halvåret-trenden, två träffar på två veckor! 

Nu: Grey's Anatomy, Solsidan och Johan Falk. Precis som en söndag ska vara. 
M

21.00

I helgen har jag jobbat och kört bil. Blivit stannad av polisen för första gången!!! Snacka om nervöst, men dom var trevliga och det gick fint. Solsidan, pizza och Johan Falk tillsammans med hjärtat fick avsluta helgen. 

Idag har varit en seg dag, med huvudvärk och magont. En måndagskäftsmäll helt enkelt.

Ikväll har jag varit på ett nytt pass tillsammans med Ebba på Nordic. Passet heter Soma Move och holistisk fysträning. Man arbetar utan redskap, man har alltså bara kroppen som motstånd. Från uppvärmning till avslutningen finns det inga pauser eller chans att vila. I början gick det enkelt - "det här är väl inte så jobbigt". Men oj så fel jag hade. Svetten rann, pulsen slog och jag tog mig knappt ner för trappan efteråt. En spännande form av träning som inte belastar kroppen, utan är skonsam. Jag ska ge det ett par gånger till men jag tror att det absolut kan vara något för mig. 

Nu ska jag bänka mig framför TV:n och invänta Paradise Hotel, tycker det är ganska kul att gotta sig i sådana program trots att det är ganska meningslöst egentligen!

17.52 Detta händer.

Det här är också SÅ viktigt. Gå in och läsa, reflektera och analysera. Bli medveten om att detta händer. Övergrepp, sexuella trakasserier och våldtäkter. Ständigt närvarande.
HÄR

12.04 Det är okej att känna

Det här är SÅ viktigt.

17.49 Close your eyes

Tja. Har legat utslagen i sängen i två dagar, men nu är jag på gång igen. Har firat med den här frukosten, osötat mörkt bröd med ost, parmaskinka, avokado och gurka. Firandet forsatta med nya skor och nu ska jag bege mig till gymmet för att hoppa upp på spinningcyklen.
M


22.22 Weekend

Sitter och väntar på att något ska hända. Igår var jag ute ännu en sväng. Förfest hos amanda innan Grace och till slut hamnade jag i Amandas säng. Ska slänga upp bilder från både stundentfest (grym) och gårdagen. Hoppas ni har en go helg.
M

09.37 Frukost

Börjar med frukost på Skåres tillsammans med List och Jesa. Vi planerar studentfest med tema halloween och käkar salami/briemacka. Vid 12.30 är det dags för Draknästet för UF-förtagen på ProCivtas. Ska sitta i publiken och lyssna på fräscha idéer. Älskar UF, underbar möjlighet för att bygga "små" entreprenörer. Vilket år dom har framför sig! 


20.09

Spenderar kvällen på Condeco med lite te och tre bra vänner. Det är livets liv! 

RSS 2.0