10.56

Som sagt gör vi ett nytt försök med pluggandet idag igen. Började med frukost i form av vaniljyoghurt med hemgjord müsli och hallon, en cheddarmacka och jordgubb/vaniljte. Nu ska jag göra färdigt det här jäkla arbetet. 
M

00.10 Why

Hej! Idag har jag suttit i Växjö med Jenny. Mening var att vi skulle plugga, blev inte så mycket gjort dock. Vi åt sushi till lunch, ojoj ovanligt för att vara oss. Till slut gav vi upp pluggandet och åkte till Tingsryd för att kolla hockey. Imorgon gör vi ett nytt försök och jag ska klämma in mat med Jasmine och ett spinningpass!
M
 

13.39 N.Y

 
 
 
 
 
 
Jag tröttnar aldrig på den här staden.

20.45 Någons mardröm är en annans verklighet

Ikväll snubblade jag in på Linn Herbertssons blogg och hennes fruktansvärda verklighet. Hon har förlorat en bror en mamma inom loppet av ett par månader. Hennes mamma gick nyligen bort i cancer. Jag inser att livet är orättvist och förstår inte varför så fruktansvärt hemska öden drabbar goda människor. Linn har startat en insamling, "Till minne av mamma", som går till Cancerfonden. Genom att smsa BESEGRA 7270 till 72988 skänker du 50kr Tillsammans kan vi göra skillnad.
Under en tid har jag även följt bloggen Livets vändning som skrivs av mamma Ina vars dotter Meja drabbades av cancer tidigare i år. Ännu en gång slås jag av livets orättvisa. Genom att skänka pengar här "Kämpa med Meja" stödjer du Barncancerfondens arbete och oj ett så viktigt arbete. På Mejas Änglar kan du köpa änglar, som lilla Meja tillverkar, pengarna går dels till barncancerfonden men också till en resa för Meja och hennes familj.
 
Jag blir så frustrerad och kan inte förstå. Alla berörs vi, eller har berörts, av cancer i våra liv. Och vilken jävla skit. Vilken jävla sjukdom som på underliga vis letar sig in i goda människors liv och kroppar, bosätter sig och bygger skit. Jag tror aldrig jag kommer kunna förstå, men jag kan påverka.

22.48

Har betat av första avsnittet av "Så mycket bättre" som jag tycker är ett så oerhört fint program på något vis. I jämförelse med mycket annat. Och grejen att de får tolka varandras låtar? Genialiskt! Idag var det Lill Lindfors dag och vilken kvinna, henne ser jag upp till - godhjärtad men bestämd! Agnes gjorde en grym tolkning och Ken Ring verkar huuur skön som helst. Jaja, sleeptime. 
M

00.46 Ikväll

Hej kompisar. Här ligger jag efter en kort vända på Grace. Började hos Micaela innan en sväng på Sports och till sist Grace. Eftersom jag ska skriva högskoleprovet imorgon har det varit en lugn kväll och nu väntar sängen. Godnatt
M

09.34 Frukost

Såhär börjar jag min dag idag. Frukost på Elite, mmmmmh satt bra i magen. Ska snart röra mig mot skolan för två lektioner innan jag tar höstlov. Känns ganska gött just nu. Ha en bra dag.
M

20.43 Godingar

Perfekta? Hoppas det när de dimper ner i min brevlåda om några dagar!

18.00 When the sky comes falling down

 
 
Bilder från utgång
Så var söndag här och jag har legat i sängen till klockan 14, snacka om urladdning efter veckan. Den har varit fylld med saker och en hel del stress över uppskrivning, uppkörning, matteprov och tre stycken öppet hus-presentationer. I fredags fick jag i alla fall prova på utgång för första gången. Började med sushi sedan förfest och till sist några timmar på Grace. Nu har jag precis lämnat Oliver i Hovmantorp och sitter och pluggar undan veckans små-uppgifter. Den här veckan ska bli lugn. Fyra dagar i skolan för att sedan få gå på höstlov. Så skönt.
M

23.37 18 år och körkort

Att fylla 18 och ta körkort är en enda låååång presentöppning. Jag trivs ganska bra med det. Idag fick jag paket av La Familia när vi var på invigningsfest. I paketet fann jag ett par jättefina öronhängen från Snö som jag kikat på ett tag. Också så Törley. Såklart. 
M

20.21 Lilla familjen: Kevin Murphy

 
1. Balancing Wash - Djuprengörande schampoo som går att använda varje dag. Super när man tränar mycket.
2. Born Again - Balsam som bygger upp håret på "nytt".
3. Angel Wash - Nytt tillskott! Bevarar hårfärg och reparerar skadat hår.
4. Angel Rinse - Också nytt tillskott! Bevarar hårfärg. Reparerar. 
1. Born Again Masque - Otroligt fuktgivande och djupgående inpackning.
2. Youn Again - Olja som bygger upp hår samt skyddar mot värme från hårfön, platt- och locktänger.
Fantastiska hårprodukter. De är väldigt dryga eftersom det inte krävs speciellt mycket vid tvätt eller inpackning och innehållet är väl genomtänkt och naturligt. Hos Carpe Diem finner man dessa. 
M

23.00 Min tur

 
 
 
 
 
Imorgon är det min tur för höst-förändring som alltid knackar på dörren! Som nybliven 18-åring (!) ska jag förmodligen gå mot mörkare nysanser. Är lite sugen på ljusare toppar dock, inte ombre men något ljusare. Jaja det kan lika gärna bli blont! Är förändringen jag vill åt.

22.49 As we know it

Efter en kort skoldag som slutade vid 9.30 hade jag ett möte innan en fika med Jenny och Linnéa. Ikväll har jag kört genom ett pass ben på gymmet för att avsluta med spinning - vilken riktigt dum kombination haha. Kommer inte kunna gå imorgon. 

13.07 Run

Igår samlades vi på Condecco för en fredagsfika. Idag började jag dagen med en nya runda på 7km. Nya runda dels för att jag blivit trött på den gamla och dels för att jag inte vill bli älgkött i dessa tider. Lite slöa ben efter någon veckas förkylning men satte till slut en bra tid! 
M

16.34

Igår sladdade jag runt på halkbanan. Idag äter jag sushi till lunch. Det är mycket på gång just nu, både i skolan och vid sidan av. Snart ska jag iväg till gymmet för att arbeta genom ryggen och avsluta med ett spinningpass. 
 

20.45 The Big Apple

 
 
 
 
 
 
 
För prick ett år sedan befann jag mig på 5th Avenue, åkte hiss till våning 86 i Empire State Buidling och hade världen finaste stad för fötterna, köpte kaffe på Starbucks, hängde timmar på Victoria' Secret, åkte gul taxibil, besökte ett otroligt fint Ground Zero och tog en och annan löptur i Central Park. Ett år senare pluggar jag ihjäl mig till matteprov, fyller 18 om ett par dagar och tar snart körkort (förhoppningvis). 

22.40 Röda rosor

Ett par röda rosor står hemma hos mig som tack för att jag, Jenny och Linnéa arbetade under Pia Sundhages föreläsning i Konserthuset. Åh så fint!

RSS 2.0