18.51

Hejhej. Idag är en bra dag. Posten har smsat och talat om att våra SM-klänningar är på väg. Jag har varit på spinning och CXwork. Jag har cyklat Växjö runt med Linnéa och Jenny. Våra monter-väggar är på väg. 
M

20.37 Periodisk fasta

Kört ett spinningpass och ett pass CXWORK med Jenny. Lagat mat i form av lax, broccoli, avokado och keso. Igår började Linnéa, Jenny och jag med något som heter periodisk fasta. Det innebär att man har ett "ätfönster" - vårt är mellan kl. 11.00-20.00, här gäller det att lassa på med mat för att få sig energi och inte hamna på underskott. Från klockan 20.00-11.00 fastar vi sedan. Man fastar helt enkelt i korta perioder. Detta har absolut ingenting med siffran på vågen att göra - målet är att tappa fettprocent utan att tappa muskelmassa. På så sätt hoppas vi att musklerna träder fram och blir mer synliga. En form av deff helt enkelt! Vi kör på nu, under 1 månad för att se om det fungerar. Om inte - kommer jag avbryta, känns superviktigt för mig att må bra och orka. Hänger ni med?
M

22.04 Sleep

Hej! Helgen har gått och lite söndagsångest är här. Spelade badminton i fredags. Löpte en runda med gos igår. Var på 50-årsfest för en av mina närmsta vänners pappa. Idag har jag kört ett benpass. Imorgon ska ett flyg till Stockholm bokas och 11.30 är det spinning - längtar. 
M

09.30 Outdoor

 
Hej sunshines! Hade en grym onsdag. UF inför SM och på eftermiddagens kickade jag och tre tjejer igång ett marknadsföringsprojekt. Efter skolan tog Linnéa och jag ett vara runt sjön. Stannade på ett "outdoorgym", men lite fantasi och kreativitet genomförde vi några varv cirkelträning - squats, backintervaller, dips och chins bland annat. Grymt kul, och varierande! Efter det körde jag ett benpass på Nordic - ska försöka klämma in två benpass/vecka. 
M

20.18

Hej vänner! Har haft en bra dag. Förutom ett matteprov som inte gick helt 100 - men vad gör det om 10 år? Efter skolan tog Jenny och jag svängen förbi Uf-mässa på Kungsmad. Sökte lite insp till kommande SM i Stockholm. Vi tog även något varv på stan i jakt på klänningar till SM.
M

18.13 When i say jump you say how high

Borde öppna matteboken. Visst ska jag snart göra det. Samtidigt tänker jag: Vad kommer 1 dåligt matteprov göra om 10 år? Ingenting. Det är okej att vara dålig ibland! Hade jag fått bestämma hade vi haft markandsföring alla dagar i veckan. 
M

10.40 Breaky

Hej! Sitter och äter frukost. Har inga lektioner idag, men ett NP som ska göras och ett möte som ska bockas av.  Men innan dess ska jag cykla till gymmet och köra spinning och CXworks i vanlig måndags-ordning. SKÖNT.
M

17.56 A good day to be happy

Redo för jobb tidigare idag! Kom hem för ett tag sen, har fyllt på med mat och ska mot Kosta Boda Art Hotel och bränna av ett ben-pass. 
M

20.56 Boost yourself

200 i puls och svettig som satan! Kom nyss hem från Nordic Club. Körde ett grymt pass axlar och avslutade med att boosta konditionen med 20min HIIT, på incline 2.0. Jobbigaste på länge. 
M

22.12 Start over

Spenderade helgen i Kläppen med underställ, skidor och favoriter. Idag har jag tagit spruta och fikat. Nu ska jag hoppa i duschen och skölja ur hårinpackning och ansiktsmask. Livet är bra.
M
 
 

22.12 Start over

Spenderade helgen i Kläppen med underställ, skidor och favoriter. Idag har jag tagit spruta och fikat. Nu ska jag hoppa i duschen och skölja ur hårinpackning och ansiktsmask. Livet är bra.
M

22.45 Kryper ner

Godnatt
M

21.21 Today

Vaknade och mådde fruktansvärt idag. Men mot kvällningen blev det bättre och jag kunde ge mig ut på en löprunda i city och runt sjön. Våren har vaknat till liv kring Växjö-sjön, det kan konstateras i alla fall.
M

17.02 Make love not war

 
 
 
 
 
Letar lite insp till nästa veckas PPP. Tema: 70's. Kommer bli asfränt tror jag. 
M
 

00.02

Women should empower eachother, 
instead of being so hateful and envious of one other.

22.23

Back in business. Avslutar tisdagen efter lov med en kopp te, Patrik möter på TV, annans och smootie på bär, en skopa One Whey Strawberry White Chocolate kokosflingor och Stevia. 

RSS 2.0