22.18

Signar ut. Godnatt.


20.27 Monday

Hej. Idag när jag vaknade kändes det som om jag precis gått och lagt mig samt att någon hällt grus i ögonen på mig. Men det blev bättre och bättre! Att jag fick avsluta med 30min spinning på Nordic toppade dagen, efter nästan två månaders on/off-förkylning! Kikade runt lite på den nya utrustningen som kommit, äntligen mer fria vikter och.. *trumvirvel* ny skivstång! Äntligen, Nordic är komplett och jag längtar till squats-invigning! 


12.27 Volvo

 
Det här är bara så bra. Volvo fortsätter sin reklam-succé. Första reklamen tillsammans med Swedish House Mafia slog ner som en bomb och nu släpps ännu en tillsammans med Zlatan Ibrahimović som är helt fantastiskt. Det här är så genialiskt av Volvo, spelar ingen roll om man ser produkten i bara ett par sekunder när man trycker i så här mycket känsla och mervärde i en reklamfilm. Det här gör att jag älskar marknadsföring - känslan av mållöshet efter att ha sett dessa filmer. Volvo får alla rätt, verkligen - musiken, miljön, känslan. Det är så himla häftigt. Eloge!


10.13 Rise and shine sunshine

Lördagsfrukosten består av havregrynsgröt med blåbär, lin-, sesam- och solrosfrön, stekt lufttorkad skinka (mycket godare än bacon!), ägg tillsammans med mjök, juice och te. Precis som en lördagsfrukost ska se ut. 


21.20 Summer-style

Precis så här vill jag glida runt i sommar. Tillsammans med röda läppar och solblekt sommarhår. Åhhh. (Klänningen är redan på väg till min garderob!!)


17.56 Vuxen på riktigt

Livet just nu är inte askul. Uppsats på uppsats, prov efter prov. Men hörde idag att det var 19 veckor kvar tills jag står i en vit klänning med en studentmössa på huvudet redo för att springa ut genom dörrarna på ProCivitas. Försöker visualisera känslan men tror inte man riktigt förstår riktigt förrän man står där. Studenten måste väl ändå vara definitionen på skräckblandad förtjusning?


21.03 Baby Foot

Något gick hemskt fel när Gud delade ut fötter och han måste har förväxlat mina med Shreks (då förstår ni hur hemskt det är)!! Ikväll provade jag på Baby Foot. Bakade in fötter i platspåsar och nu ska dom alltså bli magiskt baby-lena. Well, vi får se.. Uppdatering kommer! 


22.35 Bikini-time

Om jag firade dagens bokade studentresa till Magaluf med att klicka hem dessa två godbitar? Yes!


14.23

 
 
 
 
 
 
        
Så enkelt att drömma sig bort från plugg till det här. Hoppas ni har en mysig söndag.


16.48 Ready?

Om jag är redo inför denna helgens pluggmaraton? Nja. Om jag har något val? Nja.

Det är bara och köra.


23.03 Flash back friday


 

Minns en och annan superkväll med dessa girls. Loooooove.


11.43 +/-

Dagens plus: Det är fredag. Jag har tränat. Jag har ett snyggt träningslinne från H&M som jag försöker visa upp här.

Dagens minus: Förkylning smyger sig på igen. Den blir utvisade ganska fort!


13.26 Today

Morgon: Frukostträff på Residenset.
Förmiddag: Benpass på Nordic Club.
Nu: Några timmars pluggande. 
Sen: Tacoskväll.


09.31 +/-

Dagens plus: Att jag har invigt min superfina klänning från Fillipa K. Älskar den.

Dagens mins: Att min mobil har sjukanmält sig för resten av året. Nu får Iphone 5s flytta in!


21.06 Pizza

 
Idag tog jag mig an köket för att laga mat (samla lite plus-poäng). Slängde ihop världens godaste pizza. Med lite inspiration från min favvo-pizza körde jag:
1. Tomatsås
2. Prosciutto 
3. Färska champinjoner
4. Svarta oliver
5. Rödlök
6. Citron-saft
7. Riven parmesan
8. In i ugnen: 200 grader i 20min
9. Släng på avocado
10. Blanda ruccola med olivolja, vinäger och persillade och strö över
Voila! 


17.05 Paradise - Croatia, Nin

 
 
 
I sommar får jag äntligen besöka paradiset igen - Nin, Kroatien. 2 veckor av bokplöjande, sol, god mat och kanske en och annan sen kväll. Längtar.


18.50 Daviness Naturaltech Repluming Har Filler Superactive

Ikväll har jag kört spa-by-myself. Provade på senaste inköpet - Daviness Naturaltech Repluming Har Filler Superactive. Ett par sprej i handduktorkat hår och föna in = ett fylligt och mer elastiskt hår. Produkten arbetar genom att öka tjockleken på hårstrået. Visst låter det lite som magi? Mitt hår känns luftigare och faktiskt fylligare. Haffade den på Carpe Diem för omkring 250:-.
M

14.52 Årsresumé

 


 
Har tränat som en dåre under året. Efter timmar i spinningsalen, mil i löpspåret och basövningar i gymmet har jag lagt en grym grundkondition och grundstyrka. Under 2014 tar nya träningsmål form!
 


Sånt här har jag ätit; enkla saker som stekt lax och avokado, sushi i helt sjuka mängder och fika, fika, fika.
Jag började jobba som säljare på Kosta Outlet Fashion Store och jag trivdes hur bra som helst!


Jag blev av landshövdingen bjuden på lunch på Residenset med bland annat Prins Daniel, Filippa K och Johan Skarborg. Jag satt jämte Prins Daniel och vi snackade om hur viktigt det är med unga entreprenörer. 
 
Glox ångade på. Efter finalen i Växjö Konserthus stod det klart att vi hade vunnit i kategorin "Produktutveckling" och fick därmed en plats på SM i Stockholm. 

 
 

 
 
Jag åkte till Stockholm med Linnéa och Jenny några dagar innan SM. Vi shoppade och käkade en hel del sushi. Sen började äventyret. Goa Växjö-gänget tog sig an Älvsjömässan. Under en dag knepade vi ihop en monter och oj vad stolta vi va. Mässan öppnade och säljsamtalsen flödade. Och jag njöt. Vilken upplevelse. Man kunde nästan ta på entreprnörskapet som verkade ligga i luften. SM avslutades med prisutdelning. Glox gjorde ett så fantastiskt UF-år och jag är så stolt. Ett kvitto på att jag kan.
 
Jag har hängt med han.
Häng med dessa. En hel del på Fyra Krogar och campus. Sett Jasmine ta studenten.
Jag har haft en fin sommar. Trots en hel del tuffa dippar.

 
 


Spenderade en dag i Vendig och åkte gondol, åkte sedan på kryssning. Hade världens bästa utsikt FRÅN SÄNGEN. Såg en och annan underbar solnedgång. Besökte Akropolis i Grekland. Spanade in Santorini högt uppe på bergen och Dubrovnik i Kroatien. Badade sandstrand i Korfu. Skrattade en del med. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Det blev en hel del fest och utgång med tanke på att jag fyllde 18 och studenfesterna kickade igång. 
Jag tog körtkort, fick presenter och köpte bil.
 
Jobbade på Moderaternas konferens och på Pia Sundhages föreläsning i Konserhuset. 
 


Hängt i världens bästa och finaste lägenhet, MIN. 
 
Och året avslutade med middag, 12-slag, raketer och fest.

12.53

 
Tillbaka från jullov. Alltid en smärre chock. Men en kort vecka så är jag snart back in business. Igår tog jag en fredagsfika med dessa. Hur mysigt som helst. 

RSS 2.0