17.11

 
 
 
 Hade en härlig utgång i fredags. Fem av fem, helt klart. Igår kollade jag och Jenny på hockey innan vi åt pizza. Bra helg. 


18.35 Favoriter

Söndagar är min mini-spa-dag. Långdusch, hårtvätt, inpackning och ansiktismask står på agendan. Som jag nämnt innan har jag förälskat mig i dessa produkter. Ovan se ni två favoriter och hjälpredor i söndagsbestyren.
Fantastisk hårborste som fördelar hårbottens naturliga oljor jämt över håret. Finns på Åhléns för omkring hundralappen. Hårfönen fick jag i julklapp, den är från Björn Axen. Den är grym med många olika trixiga funktioner.


13.31 Lördagsmiddag x2

Jag njuter av ledighet, särskilt framför OS. Igår vankades det middag hos mormor, alltid lika gott. Ännu en middag käkades i Hovmantorp och matkoman slog till. Älskar mat. Nu ska jag ut och springa 5km, i skogen. Där jägare finns. Är jag lik en älg? Asrädd.


16.32 Valentine's day

Alla hjärtans dag var fin. Ute i sista minuten = inte ett enda ledigt bord i hela Växjö. Istället tog vi en middag på Kosta Boda Art Hotel, i Glasbaren. Jag käkade grillade hälleflundra med tomat- och rotfruktsragu och saffransaioli (!!!!!!) och han hamburgare vilket, haha, inte var någon större skräll. Fick inviga ny klänning från Filippa K ockå ++++.


20.14

Hur bra är inte det här? OS i skolan, så nöjd. Och dagens sprint var ju helt galen, vad fasen hände? Idrott är helt fantatiskt. Dock är jag splittrad över landet Ryssland och dess mänskliga jävla rättigheter. Skitland. 


18.43 The olympics

Här sitter jag och kollar OS efter 40 minuter på löpbandet, körde blandade intervaller. Cyklade till Nordic (Vardagsmotion ++++). Hörs. 


22.19

Att köra bil är grymt. Men.. Ingen vardagsmotion så långt ögat kan nå. Idag ställde jag bilen och körde en powerwalk till och från gymmet. Ska satsa mer på vardagsmotion.. Även om det är jäkligt skönt att köra bil.
 
Körde axlar och löpte intervaller på Nordic. Nu: Final Paradise Hotel.


15.36 Hair-do

 
 
 
 
 
 
Till vår och sommar brukar jag lägga i lite blond färg i håret. I år är tanken densamma, men i år ska jag inte fega ur utan lägga i ganska mycket blond färg. 


22.23 Grace

Fredag: första rundan till Grace på länge. Allt för hemmastad där i höstas (haha). Superkväll, umgicks med skönt folk, drack gott vin och de spelade till och med bra musik på schlager-golvet. Nöjd och belåten. 

 

 


RSS 2.0