23.33 200 days to go

Hej, idag har jag varit på påskmiddag. Oliver och jag tog ett kvällspass på gymmet. Livet som 17-åring är i alla fall hälsosamt. 200 dagar kvar till 18. 
M

18.05 AB-KILLER

Här har ni en riktig ab-killer! Tänkte slänga upp en film på det ikväll. Tog ett eftermiddagspass med min lilla lillebror - som inte är så liten längre. 
M

14.54 Breakfast for a champ

Det är godare än vad det ser ut. Fibrehavregrynsgröt, en skopa proteinpulver One Whey Choklad&Hasselnöt, blåbär, solrosfrön, en sked jordnötssmör och linfrön.

10.16

Inte lika bra väder idag. Ska slänga i mig min gröt och ta morgonpasset på gymmet. Efter det ska vi äta raggmunkar och fläsk på Flustret, tror inte någon förstår hur mycket jag älskar raggisar. Längtar
M

22.30 NY

Jag saknar staden i mitt hjärta. Kände mig så hemma, in the city of dreams. Atmosfären och pulsen är galen. Precis som jag vill ha det.
M

20.43 No pain, no gain

 
Visst är det en liten rumpa som börjar titta fram? Thanks to squats! Idag va en sån dag då jag hade svårt att motivera mig själv till att dra till gymmet. Men när jag väl var där brände jag av en kanon pass med ben - så jag är nöjd. Nu ska jag lägga mig och kolla på Criminal Minds. 
M

22.02 Start today, earn tomorrow

 
 
 
 
S
 
 
Hej! Har kört två kanonbra pass idag. Började morgonen med ett pass axlar och HERREGUD har aldrig haft ett så bra axelpass - har alltid tyckt det varit svårt att träna axlar, men idag klickade allt. Känns så himla skönt. Ikväll stod det biceps och triceps på schemat, inte lika spännande med gick kanon! Nu: sängen och criminal minds. Imorgon är det möte med ALMI. Spännande. Godnatt
M

16.14 Övning

Hej. Lördag igår = legday. Att vara tillbaka på gymmet efter att ha varit krasslig några dagar märks, helt slut efter och galen träningsvärk. FIlmade den här övningen, mest för att se hur det såg ut. Men kan lika väl slänga upp den här. Jag har en hatkärlek till denna övning. Ibland kör jag även främre foten på stepbräda, krävs dock lite balans. Och tröjan, fick inte med mig träningsöverdel hem - fick slänga på mig sovtröjan - ha-ha. Puss

09.44 Springbreak

Känns så härligt just nu. I'm free! Jag blev precis klar med min samhällsrapport om segregation i USA och engelskauppsats om samma ämne. All stress och ångest bara släppte. De senaste två veckorna har varit sjuka i skolväg - att prioritera UF framför allt annat gör att annat skolarbete hamnar efter. Idag är det studiedag och jag kan ta påsklov. Glad! Idag ska jag äntligen göra första träningspasset på 1 vecka - är relativt frisk så ska kicka igång med en lugnt pass mage. 

22.23 Vi ska till Stockholm

 
Hej. En dag som har gått i entrenprenörisk anda. Startade dagen kvart över tio på konserthuset med tävling i Produktutveckling för att sedan fortsätta med tävling i Bästa Vara och avslut med tävling i Bästa UF. Vid tre fick vi ett samtal, vi hade gått vidare och var 1 av de 4 bästa UF-företagen i Kronoberg som skulle få presentera sitt företag på scenen inför fullsatt i Konserthuset. Och satan, så kul det var. Presentationen gick så himla bra för Glox. I Bästa UF räckte det inte hela vägen (konstigt nog), utan vi fick nöja oss med ett andra pris. I produktutvecking gick det desto bättre, vi vann och kommer 6-7 maj tävla i SM i Ung Företagssamhet i Stockholm. Det är så fruktansvärt häftigt, äntligen får vi bygga monter!
/ M

22.30 T-shirt

Här har ni två perfekta t-shirtar. Har klämt och känt på den gråa ett tag. Sen hade min klassis Elsa på sig den gråa en dag, och ja så snygg! Bestämde mig för att slå till, på både en grå och röd. Har så svårt att hitta perfekta t-shirtar. Vet att jag borde satsa på ett par dyrare med bättre kvalité. But trust me, jag har letat. Let me know when you find them!

22.21 Finaste tavlan

 

Har hängt upp den här fina tavlan på väggen, fick den av my man i julklapp. Visst är den jätte-jätte-jättefin? 

21.24

Efter en helg fylld med jobb, god mat och mys med boyfriend välkommnar jag en ny vecka som består av fyra ynka dagar innan jag kan ta påsklov. Kickar igång veckan tillsammans med Prins Daniel på lunch, fortsätter veckan med plugg och på torsdag är det dags - dagen vi krigat för sedan i September - FINAL I BÄSTA UF. Så mycket som ska göras - så lite tid. Puss
M

23.24 True

Every girl has that one guy she goes back to.
Heartbreak after heartbreak, and no one knows why.
Not even her.
And she can't just let go.

/M

22.04

 




Hej. Ligger i sängen, är lite småsjuk så ska krypa ner med piggelin och lite avsnitt Greys Anatomy och Chicago Fire, som förövrig är fantastiskt bra. Det tog ett par avsnitt, men nu är jag fast. Brandmän är sexiga. 

13.16 Igång

Hej! Sitter i omklädningsrummet på Nordic Club och dricker upp sista proteinet. Är riktigt mör i benen, har kickat igång träningsveckan med 30min spinning, 30min CXwork och 30min löpning! Dom nya skorna är heaven! Visar lite nogrannare sen! Nu ska jag packa ihop mina saker och åka mot skolan för sista lektionen. Puss

23.13 3 av 4

 
Ligger i sängen. Imorgon ska jag hjälpa till på fotbollscupen Supercupen, som annordnas av en tjej som heter Emma - det här är hennes projektarbete. Alla pengar som samlas in på inträde och kioskförsäljning går till Barncancerfonden. Fint initativ va? Så har ni vägarna förbi Lessebo imorgon mellan 9-14, kom till sporthallen, skänk några kronor och se glada barn sparka fotboll.
M

22.49

 
Här sitter en tjej som längtar tills hon är 18 år. Har ett körkort i handen, en bil att sitta bakom ratten på och kunna ta första utgången - lagliga i alla fall. Längtar. Men nu, sova, Puss
M

21.19 UF

Det är inte varje dag detta trillar ner i brevlådan! Visst är det spännande? Vi har fått hålla det lite secret ett tag men nu får vi äntligen berätta det. En annan spännande människa jag ska äta lunch med är IKEA's VD Thomas Carlzon. Tycker det är himla roligt att träffa inspirerande människor i näringslivet! Kan även berätta att Glox tagit en final plats i Bästa UF, som avgörs 21 mars. Till dess är det stenhårt arbete - igår och idag bestod av möten med vår rådgivare - som verkligen är guld värda. Just nu sitter jag på Codeco och myser. Imorgon väntas frukostmöte på Lagerlunden vid 6.45!
Puss 
/ M

22.42 Födelsedagsfika och axlar

Hej! Ser ni mina nya fina skor? Som jag har letat, äntligen ett par mjuka skor med lite barefoot-feeling i. Alla rätt. Igår fick jag äran att inviga dom på ett pass bodypump med min classmate Ebba. Idag fyller Jasmine 19 vilket innebar den klassiska födelsedagsfikan. Efter det tog jag rundan till gymmet: axlar och mage på schemat. Det var definitivt ett av det bättre axelpassen någonsin - svårt att träna axlar på ett "bra" vis. Tog PB i militärpress med skivstång. LIFE. Puss och godnatt - sömn behövs, Glox jobbar stenhårt dessa dagar. Puss 
/ M

21.51 Wake up with determination - go to bed with satisfaction.

 
 
 
 
 
Intog gymmet idag efter en vecka med en kropp som inte samarbetat med mig. Efter fotbollsträningen i måndags var jag helt utmattad och mådde riktigt illa. Bestämde mig för att vila ett par dagar. Trodde att något dumt virus skulle bryta ut, men jag verkar ha klarat mig! Började med att ta löpet till  , i kvällsvårsolen, magiskt. Sedan körde jag 1h intensiv mage på gymmet. Hade grymt med energi och muskelkontakten var grym. Längtar tills imorgon - legday. Ska banne mig ge mig på front squats, kanske passar det mig kanon? Kom ihåg: wake up with determination - go to bed with satisfaction.
/ M

RSS 2.0