14.06 Hey

Jag har hängt två kvällar på fotbollscup. Tomtefotboll i alla ära, det har sin charm men det är när det går uppåt i ålderklasserna som jag tänder till. Tekniska spelare träder fram, någon provar på en ny fint, en visar fantastisk speluppfattning och ledarroller anammas av spelare. Fasiken, fotboll på sin spets. 


Har också hunnit med en kväll hos Jenny. Pizza och spel. Simple as that. 
M

14.02 Homemade sushi with friends

Lånade bild av Linnéa
Gårdagen bestod av plugg. Vid mållinjen väntade hemmagjord sushi med tre vänner. Hur mysigt som helst. 
M

00.09

Ja hörrni jullov men jag är lika stressad ändå. Har i alla fall fått en bok läst, himla fin var den. Hade en fin julafton med. Nu ska jag snart sova för imorgon är det jobb på schemat. Skönt! 
M

15.38 Jacka

Har i flera månader letat efter den perfekta outfiten för skidbacken. Och då är det mycket som ska stämma vill jag lova. Men det tippar nog över på en jacka från Moncler i alla fall. Sofi Farhman är fasligt snygg när hon susar ner för backen i sin.
M

21.48 My city

 
 
 
 
På min favoritblogg hittade jag dessa bilder. En fotograf har fångat speciella platser i New York från dag till natt. Ännu en gång konstaterar jag att det här är världens finaste stad. 
 

21.07

Favorittjejerna på Grace
Hej! Måndag igen och det känns faktiskt jättebra. Livsbalansen är supergo fortfarande! Idag har jag klarat ett matteprov och lämnat in en svenskauppsats som gnagt ett tag.

Idag har jag kirrat fredagsoutfiten, det är inte likt mig som brukar spring omkring ett par timmar på stan innan förfesten! Nähe, uppladdning inför Paradise Hotel på gång!
M

10.33 You can run but you can't hide girl

Igår hade jag en superkväll på Grace. Dansade tills det stängde och hem i sängen. Nu ska jag snart kila till jobbet. Ikväll blir en lugn kväll. Skönt! 
M

20.35

 
 
 
 
 
 
Och så var jag här ikväll igen. Varvar lite, lite plugg med det här. New York. På ett vis blir jag så jäkla motiverad. Jag vet precis varför.

RSS 2.0